Team Rekrea


Met trots stellen wij de mensen voor die Rekrea ondersteunen


LESGEVERS

NANOU RUMES

MINDY NOPPE

FRAN VERBRAAK

MAXIME MERTENS

ROBBE VAN DEN BREMT

NANOU RUMES begon als 10-jarige danseres bij Rekrea. Al snel was duidelijk dat dansen op haar lijf geschreven was. Zij blonk uit door haar enthousiasme een leergierigheid. Een jaar later werd zij reeds 'assistente' bij de kids lessen. Haar passie voor dans en lesgeven bleef zo verder doorgroeien. Wanneer zij begon aan het hoger onderwijs startte zij ook haar eigen lessenreeks op vrijdagavond. Nanou heeft een gevarieerde stijl en probeert van elke les een work-out te maken. 

Verder heeft Nanou haar diploma als arts behaald en vervolledigd zij binnenkort haar opleiding als huisarts. 

Nanou samengevat is enthousiast en gemotiveerd met een groot hart voor dans en voor Rekrea.

MINDY NOPPE startte reeds op zeer jonge leeftijd met dansen, Zij heeft waarschijnlijk de meeste jaren bij Rekrea op haar naam staan. 

Mindy toonde al snel veel inzet en een grote passie voor dans. Ook zij startte haar danscarrière als assistente en deed zo veel ervaring op in het lesgeven. Dit lag haar zo goed dat ze besloot om hier haar beroep van te maken. Ondertussen behaalde Mindy met glans haar diploma leerkracht lichamelijke opvoeding en is zij 1 van de hoofdlesgevers bij Rekrea. 

Mindy is gemotiveerd en getalenteerd. 

FRAN VERBRAAK is de jongste onder de lesgevers. Zij heeft sinds kort ook haar eigen lessenreeks dewelke enorm populair is. 

Ook zij begon als kleuter te dansen bij Rekrea. Door haar enthousiasme en uitstraling viel zij meteen op bij Rekrea. Zij werd assistente bij de kidslessen op vrijdagavond en deed zo meer en meer ervaring op in het lesgeven en kreeg zo ook de kriebel te pakken. 

Fran heeft reeds een diploma ergotherpaie op zak, maar studeert momenteel nog een opleiding 'orthopedie' bij.

Fran haar dansen bruisen van energie net zoals haar persoonlijkheid. 

MAXIME MERTENS begon op 8-jarige leeftijd met dansen. Dansen is al van kinds af aan Maxime haar grote passie. Ze startte met lessen musical maar al snel bleek dat zij veel ritmischer was dan ze dacht.

Naarmate de jaren verstreken, deelde ze haar passie als uitvoerend danser met die van dansdocent. Het creëren van dansstukken leverde haar een ware voldoening op en dus besloot ze in 2012 om te auditeren aan de Fontys Academie voor danseducatie in Tilburg. Hier herkende men eveneens haar talent. Dit was de start om haar droom verder waar te maken en van haar hobby haar beroep te maken. Maxime studeerde ondertussen af aan de Fontys Hogeschool als dansdocent. Haar dansstijlen zijn jazz, hiphop en modern.

Maxime beschrijft zichzelf als een spontaan, levendig, creatief en gepassioneerd dansdocent.

ROBBE VAN DEN BREMT ontwikkelde ook reeds op jonge leeftijd zijn interesse voor dans. Uit alle stijlen leek Streetdance hem het best te liggen en ging daarom ook met vol enthousiamse voor deze stijl. Hij behaalde een diploma Actuele dans en besloot om van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij geeft ondertussen reeds 9 jaar dansles, waarvan 3 jaar bij Rekrea en dit doet hij dit met een grote passie. 

Robbe heeft een zeer vriendelijke en spontane persoonlijkheid en is een zeer talentvolle danser. 

ASSISTENTEN

UTTE BODEN

MARIE DE SMEDT

SOFIE DE MOOR

FEMKE ROMBOUTS