Team Rekrea


Met trots stellen wij de mensen voor die Rekrea ondersteunen


LESGEVERS

NANOU RUMES

MINDY NOPPE

FRAN VERBRAAK

NANOU RUMES begon als 10-jarige danseres bij Rekrea. Al snel was duidelijk dat dansen op haar lijf geschreven was. Zij blonk uit door haar enthousiasme een leergierigheid. Een jaar later werd zij reeds 'assistente' bij de kids lessen en haar passie voor dans en lesgeven bleef zo verder doorgroeien. Wanneer zij begon aan het hoger onderwijs startte zij ook haar eigen lessenreeks op vrijdagavond. Nanou heeft een gevarieerde stijl en probeert van elke les een work-out te maken. 

Sinds kort heeft Nanou ook de functie van nieuwe voorzitter van Rekrea op zich genomen en ook dit zal zij met hart en ziel uitvoeren.

Verder heeft Nanou haar diploma als arts behaald en vervolledigt zij binnenkort haar opleiding als huisarts. 

Nanou samengevat is enthousiast en gemotiveerd met een groot hart voor dans en voor Rekrea.

MINDY NOPPE startte reeds op zeer jonge leeftijd met dansen, Zij heeft waarschijnlijk de meeste jaren bij Rekrea op haar naam staan. 

Mindy toonde al snel veel inzet en een grote passie voor dans. Ook zij startte haar danscarri√®re als assistente en deed zo veel ervaring op in het lesgeven. Dit lag haar zo goed dat ze besloot om hier haar beroep van te maken. Ondertussen behaalde Mindy met glans haar diploma leerkracht lichamelijke opvoeding en is zij 1 van de hoofdlesgevers bij Rekrea. 

Mindy is gemotiveerd en getalenteerd. 

FRAN VERBRAAK is de jongste onder de lesgevers. Zij heeft sinds kort ook haar eigen lessenreeks dewelke enorm populair is. 

Ook zij begon als kleuter te dansen bij Rekrea. Door haar enthousiasme en uitstraling viel zij meteen op bij Rekrea. Zij werd assistente bij de kidslessen op vrijdagavond en deed zo meer en meer ervaring op in het lesgeven en kreeg zo ook de kriebel te pakken. 

Fran heeft reeds een diploma ergotherapie op zak, maar studeert momenteel nog een opleiding 'orthopedie' bij.

Fran haar dansen bruisen van energie net zoals haar persoonlijkheid. 

ROBBE VAN DEN BREMT ontwikkelde ook reeds op jonge leeftijd zijn interesse voor dans. Uit alle stijlen leek Streetdance hem het best te liggen en ging daarom ook met vol enthousiamse voor deze stijl. Hij behaalde een diploma Actuele dans en besloot om van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij geeft ondertussen reeds 9 jaar dansles, waarvan 3 jaar bij Rekrea en dit doet hij dit met een grote passie. 

Robbe heeft een zeer vriendelijke en spontane persoonlijkheid en is een zeer talentvolle danser. 

ROBBE VAN DEN BREMT

ASSISTENTEN

Onze assistenten zijn jonge meisjes die mee de kids lessen op vrijdagavond en onze danskampen begeleiden. Het zijn meisjes met een grote passie voor dans en daarbovenop een groot hart voor de kindjes. 

Zonder hen zouden de kidslessen niet hetzelfde zijn en wij kunnen ook niet meer zonder hen.

Hiernaat vind u nog eens terug wie deze enthousiaste meisjes zijn:


UTTE BODEN

NORAH KONINGS

SOFIE DE MOOR

FEMKE ROMBOUTS

MARIEKE GOMMERS

LUNE BEYERS