Danslessen


Hier vind je meer info over het lesaanbod, de verschillende prijzen en data. 

LESSEN

PRIJZEN

DATA

Dinsdag

18.00u-19.00u: Choreo juniors

58,5 euro

April: 20, 27

19.00u-20.00u: Modern Jazz juniors

Mei: 4, 11, 18, 25

20.00u-21.00u: Funky Jazz

Juni: 1, 8, 15, 22


Donderdag18.00u-19.00u: Teens, groep 1

19.00-20.00: Teens, groep 2


19.00u-20.00u: Urban junior

Losse lessen: 6,5 euro58,5 euro

April: 22, 29

Mei: 6, 20, 27

Juni: 3, 10, 17, 24
Vrijdag

18.00u-19.00u: Kiddies

19.00u-20.00u: Kids

20.00u-21.00u: Kids +

Losse lessen: €6,5


April: 23, 30

Mei: 7, 21, 28

Juni: 4, 11, 18, 25

Zaterdag

10.30u-11.30u: Streetdance Kids

11.30u-12.30u: Streetdance

58,5 euro

April: 24

Mei; 8, 15, 22, 29

Juni: 5, 12, 19, 26


LESAANBOD

Bij Rekrea bieden wij lessen aan voor jong en oud. 

Onze kidslessen bieden een mix van allerlei dansstijlen aan zodat de kinderen hun eigen lichaam leren kennen en aan de slag gaan met de basisbeginselen van dans en ritme. De kidslessen gaan door op vrijdagvond en de jongsten onder ons starten bij de Kiddies (Kleuterdans) Van hieruit gaan ze per leeftijdscategorie over naar de Kids, Kids+ en hieropvolgend de Teens, dewelke op donderdagavond plaats vindt of de Streetdance kids lessen op zaterdag ochtend. 

Hierna  kunnen onze kinderen een keuze maken tussen meerdere dansstijlen. Wij bieden een groep Urban junior (maandag),  Modern Jazz junior (dinsdag) en Streetdance junior (zaterdag) aan. Iedereen is vrij om te kiezen welke stijl hij/zij volgt, meerdere stijlen volgen is natuurlijk ook mogelijk en zeker aan te raden.

.Vanaf het 4e middelbaar gaan de leden over naar het volgende niveau in de lessen, Modern/Jazz, Urban, elk gegeven door onze gemotiveerde en enthousiaste lesgevers. Meerdere lessen volgen is natuurlijk nog steeds mogelijk.

Vanaf 18 jaar is het ook mogelijk om een les Funky Jazz te volgen. Deze les biedt een jazz choreografie aan die tevens een goede cardio work-out is.

Verder bestaan er nog 2 selectiegroepen, Choreo junior en Choreo. Dit zijn groepen waar de leden voor worden uitgenodigd indien zij veel potentieel en inzet tonen. Dit zijn extra dansuren waarin meer discipline en inzet wordt vereist, maar waar ook veel ervaring opgedaan wordt. 

Kortom bij Rekrea is er voor ieder wat wils. 

KIDDIES

Wie: 2e, 3e kleuterklas + 1e semester van 1e leerjaar

olv Mindy Noppe + Assistenten team

Bij de Kiddies bieden wij de grondbeginselen van dans en beweging aan. Al spelend wordt het gevoel van ritme ontwikkelt en leren de  kinderen hun eigen lichaam ontdekken. 

KIDS

Wie: 1e-2e leerjaar

olv Mindy Noppe + Assistenten team

De Kids werken stilaan meer aan een korte choreografie. De lessen worden nog steeds op een spelende manier aangebracht, maar er komt meer aandacht voor motoriek en muziekgevoel.

KIDS +

Wie: 3e-4e leerjaar

olv Mindy Noppe + Assistenten team

Bij de Kids + worden de les meer dans en minder spelen. Er wordt stilaan verwacht dat zij de dans ook zelfstandig kunnen reproduceren. Ook is er veel ruimte voor eigen inbreng.

TEENS

Wie: 5e-6e leerjaar leerjaar

olv Maxime Mertens

De Teens biedt een goede basis voor verschillende dansstijlen aan. Er wordt meer aan techniek gewerkt en er wordt meer zelfstandigheid verwacht. De choreografiën worden uitdagender.

STREETDANCE KIDS

Wie: 4e-6e leerjaar

olv Robbe Van Den Bremt

Streetdance kids biedt de basisbeginselen van Streetdance aan. Er wordt aandacht besteed aan vloerwerk en freezes. Tevens wordt er ook aan een stoere choreografie gewerkt. 

URBAN JUNIORS

Wie: 1e-3e middelbaar 

olv Fran Verbraak

Urban junior is een nieuwe groep die de voorganger is van de lessen Urban op vrijdagavond. De lessen beloven een energieke choreo aan te bieden met veel Urban elementen. 

URBAN

Wie: Vanaf 4e middelbaar

olv Fran Verbraak

De lessen Urban bruisen van energie. Ook hier wordt een bepaald niveau verwacht om de lessen goed te kunnen volgen. De choreo's hebben vaak een vrouwelijke, maar stoere toets.

BODYFIT

Wie: alle leeftijden

olv Emma Tirions

Tijdens dit uurtje focussen we op het totaalpakket waarin zowel aan conditie als aan power als aan lenigheid wordt gewerkt. Geen ervaring vereist, de oefeningen worden op maat gegeven & aangepast aan je ervaring.

MODERN JAZZ JUNIORS

Wie: 1e-3e middelbaar

olv Mindy Noppe

De Modern Jazz groep bouwt  verder op de technieken de ze reeds hebben verworven in vorige jaren. Verder krijgen ze ook snellere en ingewikkeldere choreografiëen aangeleerd. 

MODERN/JAZZ

Wie: Vanaf 4e middelbaar

olv Maxime Mertens

De Modern/Jazz lesssen vergen een goede basistechniek van jazz en moderne dans. Er wordt veel vloerwerk toegepast en een stevig tempo gehanteerd. 

JUNIOR CHOREO

Wie: Op uitnodiging

olv Mindy Noppe

De Junior choreo is een selectiegroep waar meer discipline en inzet wordt verwacht. Deze lessen bieden een grotere uitdaging en meer technische vaardigheden aan. 

STREETDANCE JUNIOR

Wie: 1e-3e middelbaar (+ hoger indien gewenst)

olv Robbe Van Den Bremt

Tijdens de Streetdance lessen is ervaring vereist. Streetdance technieken worden verder aangeleerd en verbeterd.  De lessen hebben een stoere touch.

FUNKY JAZZ

Wie: Vanaf 4e middelbaar

olv Maxime Mertens

De Modern/Jazz lesssen vergen een goede basistechniek van jazz en moderne dans. Er wordt veel vloerwerk toegepast en een stevig tempo gehanteerd. 

CHOREO

Wie: Op uitnodiging

olv Maxime Mertens

De choreo is onze tweede selectiegroep voor de oudere leeftijdscategorie. Hier wordt opnieuw meer inzet en discipline verwacht en er wordt aan een hoger en technischer tempo doorgewerkt. 

LESSEN, PRIJZEN EN DATA ( Kijk je op een smartphone? Scroll dan naar rechts)

INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze lessen via volgend inschrijvingsformulier. 


Door de Corona maatregelen hanteren wij vooraf inschrijvingen en betalingen. 


Enkel voor de kidslessen (kiddies, kids, kids+) is betaling met losse lessen mogelijk. Gelieve als opmerking te vermelden in het inschrijvingsformulier dat u voor losse lessen kiest. Er wordt dan verwacht dat u iedere les cash (€6,5) betaalt bij aankomst.


Indien je kiest voor je in te schrijven vanaf de lessen terug in de zaal mogen starten, gelieve dit te noteren bij opmerkingen. Je zal dan een aanvraag tot betaling krijgen vanaf de lessen terug mogen starten. 


Per groep is het mogelijk om 2 proeflessen te nemen (6,5 euro per les), hierna dient een volledige kaart genomen te worden waarin dit bedrag verrekend wordt.


Inschrijving is pas compleet wanneer betaling voldaan is. Betaling kan op het nummer: BE47 2200 4593 3980.


Per schooljaar wordt een eenmalige kost van 5 euro per persoon per schooljaar gerekend voor een verplichte sportverzekering.


 
 
 
 
 
Kiddies (kleuterdans)
Kids
Kids +
Teens
Streetdance kids
Urban Junior
Streetdance junior
Modern Jazz junior
Urban
Modern jazz
Funky Jazz
Choreo junior
Choreo
Bodyfit
 
 
Ja
Nee