Bezig met laden...
dansgroep

Dans-Mix

dinsdag 20:50-22:00

dansgroep

Figuur-Steps

donderdag 20:45-21:45

onder leiding van

Martine

Taelman

Rekrea verzorgt te KALMTHOUT eveneens danslessen voor 18+ tot .., dit op dinsdagavond. Figuurtraining en STEPS op donderdagavond. De lessen staan bekend om de gevarieerde, aanstekelijke muziek.

Dans-Mix

Door de brede, zeer degelijke dansbasis van de lesgeefster komen ook in deze lessen verschillende dansvormen aan bod. We vertrekken vanuit de basis : jazz-dans, doorspekt met veel latino-elementen. Daarnaast wordt de fysieke conditie niet vergeten, maar dansbeleving staat centraal. Per cyclus is er telkens een andere inhoud en worden 2 dansen in uiteenlopende stijl opgebouwd.

Figuur-Steps

De combinatievorm van beide zorgt ervoor dat je gaat voor een "totaaltraining". Het stepsdeel zorgt voor een conditieopbouw en vetverbranding.  Figuur staat voor spierverstevigende oefeningen met aandacht voor houding en rugsparende tips. De lessen van Martine staan zoals altijd voor een trainingsopbouw met zéér gevarieerde BBB-oefeningen + aangepaste stretching op aanstekelijke gevarieerde muziek! Per les een nieuwe step-aerobicscombinatie.

UNIEK VOOR REKREA :

  • zeer wisselende muziek uit de meest uiteenlopende stijlen, totaal aangepast aan de oefeningen
  • per les : een nieuwe stepcombinatie
  • géén saaiheid, wél uitdaging
  • oefeningen in verschillende ritmes
  • waakzaamheid i.v.m. fysieke problemen
  • lesgeefster Martine is leerkracht lichamelijke opvoeding en gaf 'ruglessen'