Bezig met laden...
dansgroep

Choreo

11-18j

onder leiding van

Maxime

Mertens

wanneer

donderdag

19:40-20:45

In oktober 2006 startte Martine Taelman met een CHOREO-afdeling : meer dan 20 meisjes die al dansten in Rekrea bij de teens of bij de jongeren werden uitgenodigd voor deze bijkomende training.

Vermits de CHOREO uit jonge meisjes bestaat die na hun humaniora spijtig genoeg verdwijnen uit Rekrea wegens elders studeren, is er na elke zomervakantie een wisseling en verjonging.

Meisjes die over de nodige basis-danstechnieken beschikken, openstaan voor 'hard werken', 'technisch bijleren' en 'snel van aannemen' zijn, komen voor dit demonstratieteam in aanmerking. Zij krijgen de kans om zich verder te verdiepen in het uitwerken van choreografieën waarbij zij meer dan dansbewegingen inoefenen. Het is een 'werkgroep' ... Optreden is niet ons voornaamste doel maar gebeurt enkele keren op een jaar met telkens per jaar een veranderd programma. De CHOREO valt als groep op door haar houding en uitstraling. 

Verschillende dansstijlen komen aan bod. Creativiteit en expressie zijn belangrijke ingrediënten. Uitstraling en power : onmisbaar!

Vaak wordt er gewerkt met ongewone muziekcompilaties.

Geselecteerde JONGEREN, NANOU en STREETDANCE (14+j.) komen in aanmerking voor deze bijkomende lessen.