Bezig met laden...

In Rekrea kids-dans word ik geassisteerd door een aantal superenthousiaste jonge meisjes ...
Zoveel belangstelling per kind is een feest voor de kids natuurlijk!

Ondertussen is er een sterke samenwerking in onze lessen en de contacten zijn fijn! Ik weet precies op welke kwaliteiten ik kan rekenen bij deze meisjes. De algemene noemer van hen is: 'een héél grote liefde voor de kinderen' ... getekend : Martine

NATHALIE is gediplomeerd biologe vanuit U.A. Zij geeft les in het hoger secundair onderwijs.

Na jaren van assistenwerk bij de kidslessen, is Nathalie overgeschakeld naar een bestuursfunctie.

Zij startte de facebookgroep op, volgt en ondersteunt de werking van Rekrea van nabij.

 

 

Mindy is een natuurtalent in het dansen en haar gymnastisch verleden geeft haar nog een +. 

Zij staat sterk in elke dansstijl. Supergemotiveerd doorliep ze alle groepen en nu is Mindy niet meer weg te denken uit Rekrea.

Als lerares lichamelijke opvoeding werkt ze in het Lager Onderwijs.

Bij Rekrea is zij de vaste lesgeefster van de Juniors en van de Jongeren. Ze bewees al met enkele ontroerend mooie en sterke choreografieën in beide groepen dat haar weg in de danszaal ligt.

Wegens al deze capaciteiten is het Mindy die de hoofdleiding op zich neemt tijdens onze succesvolle 'Zomerdanskampen'

 

Lotte startte bij de kiddies die toen al door de vroegere assistentes begeleid werden.

Van bij aanvang bewees ze dat zij knap leiding kan geven aan de kids. Haar engagement in de jeugdbeweging is hier vast de basis voor.

Op een speelse manier weet zij het beste uit de kids te halen en hun vertrouwen te winnen.

Opvallend is de creatieve manier waarmee ze haar opdracht in de 'Zomerdanskampen' vervult.

Lotte studeert geneeskunde.

Bij Shana zit het dansen in de genen.

Het is fantastisch hoe zij haar mannetje staat in de uiteenlopende dansstijlen.

In de choreogroep bewees ze dat ze hard kan werken en creatief is.

Met deze kwaliteiten en sterke motivatie is zij een stevige schakel in het assistententeam en tijdens de 'Zomerdanskampen'

Daar bewijst zij boeiende dansdelen te kunnen brengen. Ook haar aandachtsvolle manier om met de kinderen om te gaan maakt haar geliefd als asssistente.

Wanneer FRAN als 5-jarige bij de kiddies startte, viel ze meteen op door haar uitbundigheid.

Toen Fran bij de jongeren en choreo danste was zij al een zeer sterk figuur en een bruisend talent te noemen. Omdat ze ergotherapie studeert aan de Antwerpse Hogeschool en op kot zit kan ze nu in Rekrea enkel nog dansen in het weekend. Vol energie stort ze zich dan ook in 'Dansen Nanou' en  in Robbe's streetdance.

Ook voor de Kidsavond en de Zomerdanskampen betekent Fran veel! Als assistente en tevens thematische lesgeefster is zij onmisbaar. Ze weet de kinderen te begeesteren met haar spontane gedrag en haar energieke manier van dansen. Ook de aantrekkelijke dansjes die ze maakt zijn erg populair!

 

Ook EMILIE komt uit het Rekreanest. Reeds als kind viel haar aanleg voor dansen op. Op haar bescheiden manier neemt Emilie spontaan verantwoordelijkheden op. Zij is wel de meest rustige assistente uit het team. Vanuit haar liefdevolle engagement naar kinderen toe, slaagt ze erin de jonge dansertjes het beste van zichzelf te doen geven. Zij is een belangrijke pion op vrijdag-kidsavond, alsook bij de zomerdanskampen.

Zelf is ze enorm leergierig en een harde werker. Emilie studeert Kinesitherapie en volgt nu enkel nog les bij Nanou..

 

Vrolijke KAAT, begeesterd door het dansen en zeer geliefd bij de kinderen, heeft duidelijk ook een warm hart voor Rekrea! Ook zij startte in onze club als parmantige, kleine meid.

Zij volgt zoveel mogelijk dansuren, wint nog steeds bij aan expressiviteit en is nauw betrokken bij Mindy's lesgeven bij de Junioren en Jongeren. In de zomerdanskampen heeft ze haar creatieve aanleg al meermaals getoond.

Kaat is aan haar studies orthopedagogie begonnen.

 

Ook EMMA heeft al het één en ander bewezen! Dat ze kan dansen leidt geen enkele twijfel! Emma is talentvol, weet de juiste dynamiek weer te geven in haar dansen en heeft een mooie uitstraling.

Bovendien heeft ze een grote en empatische liefde voor kinderen. Ondertussen geeft ze kordaat en fair leiding. Dit is wat Rekrea's kidsavond nodig heeft en wat ook zo nuttig is tijdens de 'Zomerdanskampen', waar ook Emma elk jaar naar uit ziet.

Emma danst zelf vele uren. Hopelijk kan ze dit de volgende jaren blijven combineren met haar studie Psychologie.

 

HANNE is onze nieuwst aangeworven assistente. Na een geslaagde inloopperiode gaat Hanne als assistente het team vervoegen op de vrijdag/kidsavond; zowel als in de zomerdanskampen van augustus. De kinderen zijn gek op haar.. misschien omdat ze op zo'n lieve, aandachtsvolle en natuurlijke manier met hen omgaat.

Hanne startte ook zeer jong bij de Rekrea-kids en heeft zowat in alle groepen les genomen. Zij danst sterk bij de Choreo, Nanou en Streetdance.

Hanne zit in het secundair onderwijs.